Resničnostni šov z županskimi kandidati

Predvolilni čas je strašna reč. Vam povem, da sem izgubila že skoraj vse prijatelje. Politika je svinja … Tako pravijo. Jaz pa samo poslušam in premišljujem. V glavnem so vsi poniknili. V gore dela. Zbirali so podatke, štempljali kuverte, pisali pisma in jih pošiljali kandidatom za župane. Letos smo se odločili, da se predvolilne bitke udeležimo tudi mi, nepolitičnjaki. Na svoj, malo drugačen način. Vse kandidate smo vključili v resničnostni šov, da jih spoznamo še po dejanjih, ne le po besedah.

Sedaj vsi veliko govorijo. Mi, volilci, pa tako radi posplošeno rečemo, da vsi samo nakladajo. Odločila sem se, da nagovorim vse županske kandidate in jih povabim k humanitarni akciji “Verjemi vase in osvoji svet”. Tudi volilci moramo verjeti v dejanja županov. Zanimalo me je, kdo so ljudje, kakšni so, ali se odzivajo ali ignorirajo, koliko posluha imajo za prakticiranje svojih teorij in podobno.

Danes smo jim poslali dopis. Vsakemu svojega. Za poštnino sem donirala sama. In tako so brali oni …

Spoštovani,

pred novimi izzivi Vas vabim, da se združimo in skupaj naredimo nekaj dobrega. Moje ime je Benka Pulko. Pred leti sem osvajala svet z motorjem, danes pa se trudim pomagati še drugim, da zmaga in ga osvoji lahko še kdo. Tudi Vi!

Predlagam, da besede strnemo v dejanja. Vabim Vas, da se pridružite humanitarni akciji “Verjemi vase in osvoji svet”. Podpiramo izključno znanje in pomagamo samo otrokom. Da bodo postali ponos družbe, namesto sociali problem. V prvem koraku pomagamo do izobrezbe tibetanskim deklicam v izgnanstvu, v nadaljevanju pa pripravljamo pomoč tudi za slovenske otroke.

Vabimo Vas, da v trenutno najbolj transparentni človekoljubni akciji v Sloveniji sodelujete tudi Vi. S prispevkom 72.000 SIT boste enemu otroku omogočili celoletno šolanje. Nakazilo na humanitarni račun 24200-9004439507 z nujnim pripisom sklica 00 650 Vas bo pripeljalo med tiste favorite županskih kandidatov, ki jih bomo objavili v sporočilu za medije in na spletni strani humanitarnega projekta www.BenkaPulko.com.

Prosimo, da nam svojo cenjeno odločitev sporočite na elektronski naslov PomagajOtrokom@BenkaPulko.com, da Vam bomo lahko poslali tudi potrdilo o donaciji.

V upanju, da se boste odzvali, vas prisrčno pozdravljam ter Vam iz srca želim veliko glasov.

Benka Pulko

O njihovih odgovorih, odzivih, nadaljnih polemikah in zaključkih pa bomo brali v naslednjih dneh. Srečno do takrat!

Odzivi županskih kandidatov 1

Odzivi županskih kandidatov 2

Odzivi županskih kandidatov 3