Županski kandidati 1

1. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 8.25

Spoštovana,

Veseli me, da lahko sodelujem pri vaši humanitarni akciji. Želim, da

mojega imena ne objavljate.Tudi potrdila ne potrebujem, saj je dovolj moja

odločitev. Prispevek je bil nakazan 16.10.06.

Lepo pozdravljena,

PS:Ko ste predavali v Tolminu, sem vas poslušala. Bili ste krasni.

2. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 9.35

Spoštovana ga. Benka!

Pravkar sem odprla prejeto pošto in moja odločitev ni bila težka, saj vse življenje pomagam ljudem. Moj otrok je moje največje bogastvo in vodilo življenja, ker sem prepričana, da me bo vodil zelo dobro, jaz pa mu bom vedno stala ob strani in omogočila izpolnitev njegovih ciljev, zato je zame zavedanje, da sem s svojim prispevkom omogočila celotno šolanje enemu otroku neizmerna sreča.

Moja kampanja je zelo revna in temelji na prostovoljnem delu in prostovoljnih donacijah, se pa je na računu zbralo toliko denarja, da sem si za petek rezervirala termin na radiu za en intervju, ki bi stal ravno 75.000 SIT, vendar pa me ljudje poznajo kot borko za pravice vseh, posebej za otroke, me en intervju ne bo rešil, ta denar bo jutri nakazan na vaš račun.

Upam na čim več podobnih odločitev, moram vas pohvaliti, ker ste čudoviti in s svojim delom izboljšujete svet, sem vas pa pozorno spremljala preko medijev tako, da vaše delo in vas poznam zelo dobro.

Srečno in lep pozdrav,

Nataša Štarkl, Brežice

3. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 10.45

Spoštovana g. Benka Pulko!

Prejel sem vašo pošto v zvezi z donacijo v znesku 72.000.- sit. Žal vam moram sporočiti, da v tej akciji ne bom sodeloval. Zakaj? Moja mesečna plača je 117.000.- sit in bi tudi sam potreboval donatorja. Sicer pa s svojim delom in prispevki ( telefon, bencin , internet ), da ne govorim o prostovoljnem delu doniram otroke v občini Cerklje na Gorenjskem. Torej obrniti se bo potrebno na bogataše, tudi take , ki z mercedesi vozijo otroke v vrtce prikazujejo se pa kot socialno ogroženi, pa na dobro stooječe družbe ipd.

Sicer vašo akcijo moralno podpiram, ne morem jo pa podpreti materialno.

S spoštovanjem!

Janez Martinčič, Cerklje na Gorenjskem

4. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 3.00

Telefoniral je gospod Štefan čelan s Ptuja in rekel, da želi sponzorirati otroka.

5. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 20.20

Telefonirala je gospa Martina Kočevar iz Nove vasi na Blokah in povedala, da želi humanitarni akciji vse dobro, da sodelovati pa ne more.

6. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 20.37

Spoštovana ga. Pulko,

Vaš predlog za sodelovanje v človekoljubni akciji, ki sem ga prejela danes z Vašim dopisom, je žal prispel prepozno, ker sem že vsa razpoložljiva sredstva v tej volilni kampanji angažirala (tudi za humanitarno področje).

S predlogom bi morali priti že pred volilno kampanjo, ko se delajo plani oz se odloča, kam se bo šlo s sredstvi.

Lepo pozdravljeni.

Mirjam Jan-Blažič, Škofja Loka

7. ODZIV, v ponedeljek, 16. 10. 2006 ob 20.49

Že 25 let delam v humanitarnih organizacijah kot so Sožitje, RK, Rotary Club, Društvo Samaritani in v njih pomagam na več načinov tudi denarno, zato se za to akcijo (celoletno šolanje) zaenkrat ne bi odločil.

Prosim za razumevanje.

Janko Šuman, Gorišnica