Telekom z denarjem kot svinja z mehom

Pokličem na Telekom in jim pravim, naj me ne utrujajo z dvema računoma mesečno iz istega podjetja. Naj racionalizirajo svojo potrošnjo papirja za račune in poštnino.

In veste, kaj so mi rekli? Naj jim pošljem pismeni zahtevek za to. Ampak ravnokar vas kličem in vas prosim, da ukrepate. Jaz sem jaz! V pisni ali v ustni obliki!

Podjetje, ki deluje na zastarelih principih, očitno nima kaj boljšega kot iskati delo tam, kjer ga ni. Pisala ne bom. Ker mi je žal časa za podobne nebuloze slovenskih podjetij. Da jim JAZ moram pisat in prosit, naj ONI zmanjšajo svoje stroške!

Moj čas je dragocen, ker ne služim z nategovanjem vesoljne Slovenije za mizerne storitve s previsoko ceno. Samo podjetja s preveč dobička se lahko obnašajo tako razsipno. In kako naj, mimogrede, pričakujem od takih? Da bodo z mojim ravnali preudarneje kot s svojim!?

Sovražim kapitaliste, ki bi to radi bili, pa so namesto med ugledneže skrenili med barabe. Upam, da jih bo čim prej povozil čas. In višji moralni standardi v tej presneti državi.